Kenteken Tanken

Met onze nieuwste techniek kan je nog makkelijker tanken. De tankpas wordt vervangen door een koppeling van ons camera-systeem met het kenteken van je bedrijfswagen. De rest is simpel. Kies een pomp en begin met tanken. Zodra je de brandstofslang pakt, wordt er een koppeling gemaakt met ons camerasysteem. Zo wordt direct je transactie gekoppeld aan je bedrijfsaccount en hoef je niet meer naar binnen om af te rekenen. 

Naast tijdswinst die je daar direct mee behaalt, verdwijnt ook de rompslomp rondom de tankpas. Je hoeft geen tankpas aan te vragen, er zijn geen pincodes om te onthouden en niemand kan de tankpas kwijtraken. Daar bovenop kan er ook niet meer gefraudeerd worden met de tankpas, er kan alleen getankt worden met de bedrijfswagen. 

Kenteken Tanken is alleen beschikbaar voor bedrijven in de omgeving van Amersfoort. Wil je meer weten? In de filmpjes vertellen drie Amersfoortse ondernemers waarom ze hiervoor hebben gekozen. Interesse gewerkt? Neemt contact op met Rosan Kreijne via 06 48536779 of r.kreijne@kreijne.nl

Je werk gedreven door passie, de bijzaken door techniek.